automatització i domòtica

SISTEMES DE CONTROL CENTRALITZATS

INSTAL·LACIONS
DE DOMÒTICA

La domòtica consisteix en l’automatització de l’habitatge o edifici per millorar la seva eficiència energètica fent un ús més racional dels dispositius elèctrics i electrònics sense perdre o fins i tot augmentant el confort de l’usuari.

Recomanem els sistemes domotitzats en habitatges perquè s’adapten de forma flexible a les necessitats del client i estalvien en el consum energètic.

Oferim sistemes centralitzats per poder controlar les necessitats bàsiques de l’habitatge amb el màxim confort, i també a locals comercials (exemple, tendals per gestionar la influència del sol, vent o pluja).

INSTAL·LACIONS
D’IMMÒTICA

La immòtica consisteix en l’automatització dels edificis per millorar-ne l’eficiència energètica controlant el funcionament de les seves instal·lacions tècniques mitjançant dispositius que permeten una gestió integral i intel·ligent.

És un sistema que s’està implantant progressivament en les construccions d’ús terciari i industrial, com hotels, centres educatius, hospitals, geriàtrics i immobles d’oficines, entre d’altres.

La il·luminació, la climatització, els ascensors, el reg, els dispositius d’accés, etc., es poden activar o aturar en funció de factors orientats a la reducció dels consums, sense que això afecti el confort de les persones, tot tenint en compte els horaris, les rutines, el volum de persones, l’estació de l’any, la climatologia i altres circumstàncies específiques.

Domòtica

Disposem d’un gran equip
de professionals altament qualificats.

En què podem ajudar-te?

Disposem d’un gran equip
de professionals altament qualificats.

En què podem ajudar-te?

ELS NOSTRES SERVEIS

SERVEI
D’INSTAL·LACIONS

Obra nova i manteniment.

CLIMATITZACIÓ:
FRED/CALOR

Aire condicionat i calefacció.

DOMÓTICA
IMMÓTICA

Sistemes de control de l’habitatge.

ENERGIES
RENOVABLES

Millora de l’eficiència energètica.

PUNTS DE
RECÀRREGA

Instal·lació i manteniment.

SERVEI DE
MANTENIMENT

Instal·lacions d’aigua, gas i electricitat.

ASSESSORIA
ENERGÈTICA

Per estalviar en el consum energètic.

COMERCIALITZACIÓ
DE LLUM I GAS

Oferim serveis de subministrament.