GARANTIA I QUALITAT

Honestedat, integritat, experiència

Benvingut a Velamont, el lloc on trobaràs experts en instal·lació d’aigua, gas, electricitat, climatització… Som la solució segura i professional per resoldre les teves necessitats relacionades amb aquests serveis a la teva llar o negoci.

+0
Projectes realitzats
+0
Clients satisfets
0
Anys treballant
0m2
Stock de materials

AMPLIA GAMA DE SERVEIS D’INSTAL·LACIÓ

EL NOSTRE EQUIP
ALTAMENT QUALIFICAT
I AMB EXPERIÈNCIA

Està llest per oferirte una amplia gama de serveis d’instal·lació. Des de sistemes complets de fontaneria y gas fins a la configuració de sistemes elèctrics de llars eficients amb domòtica i immòtica. Estem aquí per garantir que rebis un servei de qualitat que compleixi les teves expectatives.

En resum, com a instal·ladors d’aigua, gas i electricitat, ens enorgulleix oferir serveis complets i professionals. No importa quina sigui la teva necessitat, pots confiar en el nostre equip per fer una instal·lació segura, fiable i d’alta qualitat. Contacta’ns avui mateix i descobreix com et podem ajudar a assolir els teus objectius.

EMPRESA CERTIFICADA

INSTAL·LADORS OFICIALS DE PUNTS DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS A ICAEN

Proporcionem solucions eficients i segures per carregar el teu vehicle elèctric a casa o al teu negoci. El nostre equip altament capacitat i especialitzat s’encarrega de fer instal·lacions de punts de recàrrega que compleixen amb els estàndards més rigorosos de qualitat.

Com a empresa instal·ladora oficial reconeguda per ICAEN, estem al corrent de les darreres regulacions i normatives relacionades amb la infraestructura de càrrega per a vehicles elèctrics. Això ens permet oferir-vos una instal·lació que compleixi amb totes les normes de seguretat i requisits tècnics establerts.

Ja sigui que necessiteu una instal·lació residencial, comercial o industrial, comptem amb l’experiència i el coneixement necessari per adaptar-nos a les vostres necessitats específiques. Treballem estretament amb tu per dissenyar una solució personalitzada que s’ajusti als requeriments de càrrega i espai disponible.

A més de la instal·lació, també oferim serveis de manteniment i suport tècnic per garantir el funcionament correcte dels seus punts de recàrrega al llarg del temps.

SEGURETAT I EFICIÈNCIA GARANTIDES

EMPRESA aGREMIADA AL GREMI D’INSTAL·LADORS DE BARCELONA

Pel que fa a la instal·lació d’aigua, els nostres especialistes estan equipats per dur a terme des de la instal·lació de canonades i aixetes fins a la posada en marxa de sistemes de reg i calefacció per aigua. Us oferirem solucions personalitzades i eficients que s’adaptin a les vostres necessitats específiques.

Pel que fa a la instal·lació de gas, ens ocupem de la instal·lació de canonades, reguladors de gas i sistemes de calefacció. El nostre objectiu és garantir una instal·lació segura i complir totes les regulacions i normatives aplicables.

A més, el nostre equip compta amb l’experiència necessària per dur a terme la instal·lació elèctrica a casa teva o negoci. Ja sigui que necessitis configurar un sistema d’il·luminació eficient o instal·lar endolls, punts de recàrrega de vehicles elèctrics, plaques solars, etc… estem preparats per ajudar-te.

Disposem d’un gran equip
de professionals altament qualificats.

En què podem ajudar-te?

Disposem d’un gran equip
de professionals altament qualificats.

En què podem ajudar-te?

UNA MOSTRA DE LA NOSTRA FEINA

Últims projectes realitzats

ELS NOSTRES SERVEIS

SERVEI
D’INSTAL·LACIONS

Obra nova i manteniment.

CLIMATITZACIÓ:
FRED/CALOR

Aire condicionat i calefacció.

DOMÓTICA
IMMÓTICA

Sistemes de control de l’habitatge.

ENERGIES
RENOVABLES

Millora de l’eficiència energètica.

PUNTS DE
RECÀRREGA

Instal·lació i manteniment.

SERVEI DE
MANTENIMENT

Instal·lacions d’aigua, gas i electricitat.

ASSESSORIA
ENERGÈTICA

Per estalviar en el consum energètic.

COMERCIALITZACIÓ
DE LLUM I GAS

Oferim serveis de subministrament.