Des de 1981 portem oferint els nostres serveis tant a nivell d’instal·lacions, com de reparacions i manteniments. Ens trobarà a Barcelona, al barri de Gràcia, Carrer Cardener 10, donem servei a tot el Barcelonés, Maresme, Baix Llobregat, Vallés Oriental i Occidental.

Som una empresa dinàmica i multi-disciplinar, amb una amplia experiència en instal·lacions de tot tipus, electricitat, ACS, gas, climatització, audio i veu, domòtica i inmòtica, renovables… tant a nivell de particulars i comunitats com sector terciari i indústria de la Generalitat (DICT) podem emetre els butlletins per a l’alta de qualsevols subministrament.

Per al cas del carnet del gas, comptem amb l’IG-B que capacita per calcular, dissenyar, construïr i adaptar una instal·lació de gas, així com per treballar sobre el seu muntatge, modificació o ampliació, manteniment i reparació. Disposem d’Enginyeria pròpia, desde la nostra oficina tècnica podem realitzar legalitzacions de qualsevol tipus d’instal·lacions com projectes de noves.

Assessorem al nostre client en l’optimització de la seva instal·lació, realitzant algunes modificacions per aconseguir estalvi en consum energètic. Treballem en les marques més fiables del mercat, cercant sempre la millor qualitat-preu així com la millor eficiència energètica.

Realitzem instal·lacions en oficines, comerços, restaurants… També disposem d’una xarxa de col·laboradors, marbristes, pintors, parquetistes, paletes, realitzem reformes integrals actuant com a gestors.

Apliquem tota la nostra experiència i saber fer en tots els serveis que realitzem, complint sempre els terminis establerts.