MILLORA DE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

ENERGIES RENOVABLES

A Velamont contribuïm a la conservació del medi ambient. Per això assessorem els nostres clients per millorar l’eficiència energètica a les instal·lacions de casa seva.

Les energies renovables són un suport valuós a les instal·lacions d’energia convencional perquè ajuden a estalviar en el consum energètic, per exemple amb instal·lacions de calefacció i refrigeració amb calderes de biomassa.

Energies renovables
instal·lació de plaques fotovoltaiques

Instal·lacions de plaques fotovoltaiques.

L’energia fotovoltaica permet transformar la radiació solar en energia elèctrica. A través de la instal·lació de panells solars, la radiació absorbida es transforma en energia elèctrica d’origen renovable que pot ser utilitzada per al consum propi.

Realitzem estudis d’estalvi energètic amb plans d’amortització, gestionem el projecte des d’un inici realitzant instal·lacions claus en mà per tal que els nostres clients només es preocupin d’observar la reducció de la seva factura elèctrica amb sistemes monitoritzats.

Instal·lacions d’aerotèrmia.

L’aerotèrmia és una tecnologia neta que extreu gratuïtament fins a un 77% de l’energia ambiental de l’aire.

Els sistemes d’aerotèrmia són bombes de calor d’última generació dissenyades per aportar refrigeració a l’estiu, calefacció a l’hivern i, si voleu, aigua calenta tot l’any.

Dimensionem i aconsellem als nostres clients a l’hora d’escollir el sistema d’aerotèrmia que més els convé treballant amb les marques de més fiabilitat que es troben al mercat.

Aerotermia
instal·lació d'energia solar tèrmica

Instal·lacions d’energia solar térmica.

L’energia solar tèrmica o energia termosolar és una energia neta, ecològica i rendible. Utilitza l’energia del Sol per produir calor que s’aprofita per cuinar o per escalfar aigua per al consum d’aigua calenta sanitària o calefacció.

Assessorem, dimensionem, instal·lem i mantenim tot tipus de projectes amb energia solar tèrmica. Igualment, informem i gestionem les possibles subvencions i finançament, sota l’assessorament i la professionalitat de tècnics especialitzats al sector.

Disposem d’un gran equip
de professionals altament qualificats.

En què podem ajudar-te?

Disposem d’un gran equip
de professionals altament qualificats.

En què podem ajudar-te?

ELS NOSTRES SERVEIS

SERVEI
D’INSTAL·LACIONS

Obra nova i manteniment.

CLIMATITZACIÓ:
FRED/CALOR

Aire condicionat i calefacció.

DOMÓTICA
IMMÓTICA

Sistemes de control de l’habitatge.

ENERGIES
RENOVABLES

Millora de l’eficiència energètica.

PUNTS DE
RECÀRREGA

Instal·lació i manteniment.

SERVEI DE
MANTENIMENT

Instal·lacions d’aigua, gas i electricitat.

ASSESSORIA
ENERGÈTICA

Per estalviar en el consum energètic.

COMERCIALITZACIÓ
DE LLUM I GAS

Oferim serveis de subministrament.